Online Basstracks

Online basstracks snel en goedkoop via internet
Bij veel muziekproducties wordt gebruik gemaakt van een geprogrammeerde baspartij. Meestal omdat dit sneller is (en) of goedkoper. Op zich redelijke argumenten, maar het heeft tot gevolg dat de muziek diepte en levendigheid verliest. Geld en tijd hoeven voortaan geen argument meer te zijn om te kiezen voor minder kwaliteit. Je kunt een echt gespeelde baspartij bestellen en ontvangen via deze website. Een bassist naar de studio laten komen, is in veel gevallen niet meer nodig.

Hoe werkt het?
Je neemt via de mail of telefonisch contact op met mij (Jurre Hogervorst). We nemen samen door wat precies de bedoeling is. Vervolgens stuur je mij een bestand van de muziek waar je de baspartij bij wilt hebben. Ik speel de partij in en verstuur deze ook weer via de mail. Je krijgt de partij binnen en kunt deze vervolgens probleemloos in jouw sessie laden. Natuurlijk is er altijd ruimte voor op of aanmerkingen. Prijzen zijn vanaf 75 euro per titel, afhankelijk van de tijd die ik ermee bezig ben en de bewerkelijkheid van het muziekstuk. De levertijd is in overleg.

Indruk? Klik hieronder op een foto voor een geluidsfragment .

 Fender Fender '62  Fodera  Precision  Taylor Contra

Na zijn studie speelde Jurre ruim zeven seizoenen in verschillende theaterproducties. Aan het einde van die periode ontstond de behoefte om zijn werkveld aanzienlijk te verbreden en besloot hij geen langlopende producties meer te doen. Sinds 2001 is Jurre onder andere actief als freelance bassist. Zowel ‘live’ als in de studio. Verder begeleidt hij projecten in de rol van musical director en schrijft hij partituren in opdracht van verschillende artiesten.