Muziekpartijen

Hoe vaak gebeurt het niet dat er tijdens repetities of zelfs concerten fouten worden gemaakt bij het spelen van de muziek? Ook of zelfs als deze wordt uitgevoerd door ervaren musici. Dit heeft vaak niets te maken met de kwaliteiten van de uitvoerders, maar alles met de kwaliteit van de partijen waarvan zij moeten spelen. Vaak zijn deze onduidelijk door slecht leesbare handschriften, verbeteringen, doorhalingen of omdat er gewerkt wordt met kopieën van kopieën. Goed uitgeschreven muziek voorkomt dit soort problemen, wat een hoop tijd, geld en ergernissen scheelt.

Het is niet altijd even eenvoudig om aan goede partijen te komen. Via deze site kun je snel en simpel, eenvoudige leadsheets tot volledig uitgewerkte arrangementen voor elke, denkbare bezetting bestellen.

Hoe werkt het?
Je kunt mij mailen of bellen. Dan spreken we door wat er precies moet gebeuren.

De levertijd is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In principe kunnen twee volledige arrangementen per dag geleverd worden. Leadsheets hebben een productietijd van vier of vijf per dag. De partijen worden aangeleverd ,zowel als digitale files als uitgeprint .De partijen mogen onbeperkt gebruikt worden. De prijzen zijn vanaf vijftig euro per titel. Voor transcripties is het 0% BTW tarief van toepassing.

Na zijn studie speelde Jurre ruim zeven seizoenen in verschillende theaterproducties. Aan het einde van die periode ontstond de behoefte om zijn werkveld aanzienlijk te verbreden en besloot hij geen langlopende producties meer te doen. Sinds 2001 is Jurre onder andere actief als freelance bassist. Zowel ‘live’ als in de studio. Verder begeleidt hij projecten in de rol van musical director en schrijft hij partituren in opdracht van verschillende artiesten.